2010.10.14.
22:34

Írta: nevelde

X factor Online

A legígéretesebbnbek mutatkozó X-faktoros oldal. Az X-faktor Online -ról is ejtsünk pár szót. Ez a honlap az egyik legjobban összerakott honlap a témában, legalább is úgí tűnik. Mennüpontok átgondolt felépítésének köszöbhetően könnyedén eligazodhatunk a honlapon.

Külön beosztást kaptak a műsorvezetők, versenyzők, mentorok. A menüben külön elhelyezve vannak a külfödi és a magyar videók és még X-faktoros játékokat is találhatunk az oldalon.

Az egyik leglátogatottab oldal, ezt az is mutatja, hogy közel ezer hozzászólás jelent meg az egyik cikk alatt.

Szinte már-már nem is egy rajongói oldal, hanem egy közösségi portál: a regisztrált privát üzeneteket küldhetnek egymásnak, ismerősnek, barátnak jelölhetik egymást. fórumozhatnak egymással, üzenőfalat indíthatnak és játékok is vannak. Tiszta fébúk az egész. Jah és az oldal több száz fészbúk rajongóval rendelkezik ;)

Ha nem csak a legfrisebb híreket és x-faktor videókat szeretnéd látni, hanem egy közösség részévé szeretnél válni, csatlakozz az oldalhoz: X factor

Szólj hozzá!

Címkék: x faktor

A bejegyzés trackback címe:

https://xfaktorok.blog.hu/api/trackback/id/tr892372831

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása